Siirry pääsisältöön

Pennyä ja ABC:tä


Tein samalla Pennyn leimalla kaksi toisistaan poikkeavaa korttia. Tämä eka osallistuu Penny Black Saturday haasteeseen. Ylempään embossasin versamark dazzlella ja kirkkaalla jauheella kun taas alempaan disco blackillä :) seuraavana lähikuvaa leimauksesta *** I made two different kind of cards from one Penny's stamp. This is for Penny Black Saturday Challenge. In the Brown card I used varsamark dazzle and clear powder, and in the black I used disco black.


Toinen versio lähikuvineen. Tämä osallistuu "osittain" ABC Christmas Challenge :) *** This is the other version. This is for ABC Christmas Challenge black and white...or part of it ;)




Kommentit

Lumituulia sanoi…
Aivan ihania kortteja. Tyylikkäitä kokonaisuuksia, joissa upeat värit!
SannaS sanoi…
voi WWWWAAAUUU!!!! ihan megaupeet kortit!! mun on varmaan ihan pakko vähän matkia...tai siis aika paljonkin... ;D
Katukettu sanoi…
Mahtavia kortteja molemmat!!!!!!!
Milla sanoi…
Molemmat on todella kauniita! Kiva nähdä, miten samalla leimalla saa niin erilaisia kortteja, kun hieman väriä vaihtaa.
Vau!!! Aivan ihania! Tuossa ekassa tykkään erityisesti ruututaustasta ja ihanista ruseteista ja jälkimmäisessä on aivan taianomainen kaamostunnelma. Vau!
Mervi sanoi…
Mahtavan upeat kortit, tosi hieno leimasin!
Aivan eri tunnelmat korteissa;-))m
Kath Stewart sanoi…
beautiful cards susa and I love how you used the image......thanks for joining in the fun this week at Penny Black Saturday...hugs kath xxx
Pitsihame sanoi…
On upeita katseltavia jälleen sinun korttisi!
debby4000 sanoi…
Beautiful, elegant cards.
Thanks for joining us at PBSC.
luv
Debby
Lorraine A sanoi…
beautful cards ,, both are stunning and very stylish ;-)

thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge :-)
luv
Lols x x x
maiju sanoi…
Upeita kohotuksia ja yksityiskohtia molemmissa.
Anonyymi sanoi…
Hi ya, Great card, love the sparkle, thanks for playing along with us at the ABC Christmas Challenge, hugs Samantha :0)
Marika sanoi…
Todella tyylikkäät kortit!
-maiju- sanoi…
Todella minun makuuni nämä kortit.
Helen sanoi…
Gorgeous cards - love the different looks with the same stamp!
Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
Helen x

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä