Siirry pääsisältöön

Koukussa Kortteihin haaste DT-kortti


Kukkakuvia tai leimoja :) Minä tein tämmöisen simppelin "kohojauhettamalla" hieman ja naruttamalla ;) *** Flowers :) I made this simple embossed card, with string.

Koukussa kortteihin

Meillä on myös alkanut sivustolla, Foorumilla, leimasimen suunnittelukilpailu,
Luonnoskilpailu :)
Luvassa on hurjan ihanat palkinnot!! Kipin kapin osallistumaan, ohjeet löytyvät sivustolta (klikkaa yllä olevaa linkkiä)


Kommentit

Katukettu sanoi…
Voi juku miten ihana kortti!!!
Mie repesin kun luin siun viimesimmän kommentin miun blogissa! Nou hätä! Todellista hiljaiseloa vaan viettelen... jos nyt ens viikolla jonkinlaisia kortteja vaikka sais loman kunniaks aikaseks! =) Ei millään oo jaksanu kierrellä ees toisten blogeissa nykyisin, mut yritän taas parantaa tapani ;)
Ihanaa aurinkoista viikkoa!!!
Katjuska sanoi…
Aivan ihana. Kaunis ja selkeän tyylikäs :)
Camilla sanoi…
Tykkään, on niin ihanan yksinkertainen :)
Jeenni sanoi…
Tosi kaunis ja tyylikäs kortti!!!
meiju151 sanoi…
Tykkään! Selkeä ja samalla tyylikäs kortti!
Marjut sanoi…
Ihana ja tyylikäs kortti, tuo narujuttu on kiva idea.
Eleonora sanoi…
Aivan ihanan selkeän tyylikäs kortti!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)