Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #44 - Ruskea


Magnoliahaasteen aiheena on tällä viikolla Ruskea. Leimasin pohjaan Magnolian lumihiutaleita tea dyellä, jotka sitten embossasin kirkkaalla jauheella. Sitten levittelin vintage photoa ympäriinsä, ja päälle suihkin glimmer mistiä. Sen jälkeen taas leimailin vintage photolla lisää lumihiutaleita ja tekstejä sekä suihkin lisää glimmer mistiä. Kukkasen olen suihkuttanut veden, tea dyen, walnut stainin ja valkean perfect pearlin sekoituksella. Kiekura on töpötelty vintage photolla. Kimalleliimat kortissa on sticklesin cinnamonia. *** It's Brown theme at the this week's Magnoliahaaste. At first I stamped Magnolia's snowflakes with tea dye and clear embossing powder. Then I spread some vintage photo everywhere and sprayed some glimmer mist. After that I stamped vintage photo snowflakes and texts and sprayed glimmer mist again. For flower I made mix of tea dye, water, walnut stain and white perfect pearl. Vintage photo is the colour of curl. Glitter on the card is stickles's cinnamon.

Kommentit

Kaija sanoi…
Kaunis,harmooninen kortti,tulee rauhallinen olo:)
Katukettu sanoi…
Tää on Susa AIVAN IHANA!!!!
SannaS sanoi…
niiiiiin magee!!! =)
Merkkari sanoi…
Tyylikäs! Todellakin erilainen, mutta hyvällä tavalla!
Niina sanoi…
Wautsi; yksinkertainen mutta tosi hieno!
taru76 sanoi…
Upea kortti! Ihana idea käyttää tuota tekstileimasinta taustalla : )
Vau! Tämä on todella kaunis ja ihanan tunnelmallinen.
pipertäjä sanoi…
Hyvää Ystävänpäivää! Upea kortti. Tulee niin ihana joulufiilis.
meiju151 sanoi…
Upea kortti! Ihanat värit!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)