Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #46 - Kaikki reunat ressattu


Ressaten tai repien, minä revin kaikki reunat ja mustetin sitten keltaisella ja ruskealla. Hepo on väritetty taas niillä roomarkkereilla :D *** Distressing and tearing, I tore some paper and cardstock and after that I inked them with yellow and brown inks. Promarkers were my colouring tools, again :D


Kommentit

Kaija sanoi…
Kaunis,rauhaa huokuva!
Niina sanoi…
Ihanainen kortti. Kiva kuva ja kauniin pehmeät värit.
Lilli sanoi…
Yksinkertainen ja todella suloinen ^^

-Lilli-
Ansku sanoi…
Hieno kortti!On kyllä upeat nuo revityt reunat,antavat kivasti ilmettä kortille.Ja hepohan on mitä suloisin:)
pipertäjä sanoi…
Kivan simppeli ja ihanan herkkä kortti!
Jeenni sanoi…
Suloinen kortti!!! Nuo piskuiset timantit taustapaperin kukkien keskustoina on tosi ihana idis ja sopivat leimakuvan pisteisiin mukavasti!!! Tosi kiva kokonaisuus!!!
Tuija sanoi…
Ihana ponikortti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)