Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #75 - Huopa/Huovutus


Perhonen on P*skiksen mukaisesti huopaa, jonka suihkuttelin tekemälläni mistillä. Taustan tein leimaamalla doily-leimoja embossaamalla kirkkaalla jauheella. Koko alan sitten vetelin musteenlevittimellä. Revin hiukan vellumia elävöittämään pohjaa. *** Butterfly is felt like P*skarteluhaaste asks us to do. I sparayed some DIY-mist on butterfly. On background I embossed some doilies with clear powder and spread some ink on them. There is some vellum to brighten the card.

Kommentit

Pitsihame sanoi…
Hyvin kaunista katseltavaa - utuista ja herkkää:)
Herkullinen marjapuuron värinen kortti! Ihana tuo pitsitausta, huopaperhonen ja herkät vellum-koristeet.
Unknown sanoi…
Kerrassaan upea kortti!!! Tosi nätti tuo pitsileimasin... oliko se niitä Sir Stampalotin ostoksia vai mistä tuommoisen oot löytäny??? Tahtoo kans <3
Santtu sanoi…
Wau, todella kaunis luomus! Tuo pitsikuvio sopii ihanasti tähän hempeään tunnelmaan! :)
Katukettu sanoi…
Upea kortti!!!
Mie ostin muuten sitä cansonin montval-paprua suomalaisesta...oli 2 lehtiötä 9,90€, tosi edullista, kun se illustration maksaa tiimarissa 5,90€!!!
Milla sanoi…
Oi wau! Kaunis! Yksinkertaisen kaunis kortti mutta miten paljon siihen on mennytkään työtä. Hurjasti tykkään minä :)
Niina T. sanoi…
Ihanan herkkä perhonen ♥
Lumituulia sanoi…
Kaunis kokonaisuus. Hienot värit ja tuo pitsimäinen leimaus on kiva!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)