Siirry pääsisältöön

Jehkon KK-haaste - Tee tausta itse


Tein taustapaperin itse näin: laitoin craft sheetille weathered woodia ja glimmer mistiä, jossa pyörittelin kartonkia. Sitten lisäsin victorian velvetiä samaiselle alustalle veden kanssa, jossa taas sitten pyörittelin kartonkia. Kuivattelin tuon kuumailmapuhaltimella. Leimasin hopealla tekstiä ja victorian veelvetillä kuvioita kulmiin ja töpöttelin reunat ja taas suihkin mistillä koko alueen. Vasempaan kulmaan laitoin pikkuisen kimalleliimaa. Pyörittelin kolme ruusua kartongista ja niiden reunoihin lisäsin kimalleliimaa. Koukeron hieroin victorian velvetillä ja päälle laitoin sticklesin picket fenseä. Kuvaan maskasin tekstejä ja glimmer mistiä. *** I made the background paper like this: I rubbed weathered wood and glimmer mist on craft sheet, there I put cardstock and rubbed it on it. Then I added some victorian velvet and water, and repeated rubbing. I blow the whole thing with blow drier for crafting(or what you call it :). I stamped silver text and victorian velvet patterns on corners. Edges I inked with applicator and then I sprayed mist, again. Lower left corner I put some glitter glue. I made three roses of cardstock and glitter glue. Frill I rubbed with victorian velvet and put some stickles' picket fense. I masked image with text and glimmer mist.Kommentit

Pitsihame sanoi…
Juhallinen kortti tärkeään tilaisuuteen!
SannaS sanoi…
WWWWWWAAAAUUUU!!!! huiman upee kortti!! megawau tuo tausta, oih!!!! =)
meiju151 sanoi…
Tausta on magee niinkuin koko kortti! :)
Mirja sanoi…
Oi Susa miten ihana kortti...Nuo kukat on kylä komeita, pitäis itekki taas alkaa käyttämään noita enemmän...Ja tuo leimakuva ja sen väritys...wau...ja sitten on vielä tuo kaunis tausta...Siis koko kortti on aivan upea..
Milla sanoi…
awwwww.... niin söpö ja ihana taas :)
Maaret sanoi…
Hurmaava ja taidolla toteutettu kokonaisuus:)
Toukoleeni sanoi…
Kyllä, kaunis on!! =)
bissecat sanoi…
Bellissima!!!!Mahtava !!!
Siis voiko korttiin rakastua!!!!
SannaS sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mini sanoi…
Aivan ihana kortti! Monenmoista ainesta olet korttiin käyttänyt ja tulos on upeaa! :)
Milla sanoi…
Tuo tausta on upea!! Koko kortti on äärettömän kaunis mutta voisin hyvin katsella pelkkää taustaakin tässä :)
Katjuska sanoi…
Tosi juhlava ja niin tyylikäs.
Kertakaikkisen upea!!!!
Ihanan "utuinen" tunnelma :)
Nimetön sanoi…
Upea tausta ja koko kortti ihanan hempeä. Tykkään :)
Maarit
Tuija sanoi…
Eikö olekin helppo uudistua :=) !!!
Ihanaa kevään alkua myös sulle.
Taru Jehkonen sanoi…
UPEA kortti! Kiitos osallistumisesta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)