Siirry pääsisältöön

Joulumielellä ;)


Tässä taas mentiin ja sotkettiin koko pöytä tämän kortin papereiden lisäksi ;) Embossasin kirkkaalla jauheella poinsettia leiman, jonka jälkeen suihkin aged mahoganyn ja perfect pearlsin sekoituksella koko paperin. Sitten leimasin "tekstiä" ja hopealla joulukuusen. *** I made a huge mess on my work station and on paper that I used ;) I embossed poinsettias with clear powder, and then I sprayed some diy-mist on it. Then I stamped "text" and silver tree.


text copyright Stempelkeller, Germany

Kommentit

Pitsihame sanoi…
Kaunista jälkeä sait "sotkemalla"!
Hurjan kaunis värikin :)
Hyvää viikonloppua!
Sande sanoi…
Wautsi Wau! Todella hurmaava kortti!
Hilkka sanoi…
Kyllä kannatti pöytäkin sotkea, on tämä niin upea teos...suorastaan hurmaava:))
Aurinkoista viikonloppua:))
Todella elegantti, ihanaa hohdetta!
Katukettu sanoi…
Tää on Susa UPEA!!!
Mie en vois kuvitellakaan tähän aikaan vuodesta saavani aikaan yhtään joulukorttia!! :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)