Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #48 - Mustat koristeet


Magnoliahaasteessa toivotaan pelkästään mustia kortisteita. Taustassa on viisi kerrosta uteeta tumman harmaalla kartongilla, jonka sitten taittelin rikki. Lepakossa on kerros glossyä, jonka päällä ohuesti crackle accentia. Alla on siksi glossyä, kun pelkän krakleerauslakan laitto voi käpristää kartonkia, jolloin jälki ei ole siistiä. Kukat suihkuttelin mustalla suihkeella, tällä kertaa ilman kimalteita sekä lehtiin laitoin hieman glossyä. We wish black embellishments at Magnoliahaaste. There is five layers utee on the dark grey cardstock, I bend it to crackle it. On the bat there is one thin layer glossy and top of it there is crackle accent. At first I put glossy because I don't want to let cardstock to bend and wrinkled. I sprayed black ink-water on the flowers and I put some glossy on leaves.
Kommentit

Maaret sanoi…
Loistava toteutus pohjassa:)
Kortti muutenkin mainio, jossa
leimakuvaan sopivat materiaalit.
Kaija sanoi…
Vetää aivan sanattomaksi:)Aivan loistava kaikinpuoliin,tausta,mikä toteutus,leimasin ihana ja väritys täydellistä,tykkään!
Merkkari sanoi…
Ohoh, onpas loistava!! Siis todeeella upea! Wautsi!
Unknown sanoi…
Täältä uupuu tykkään nappi :)
Marika sanoi…
Siis, mieletön kortti ja tällä tarkoitan HUIPPUA!
Loistava idea tuo pohja!
pipertäjä sanoi…
Spooooky! :) Aivan ihana, tykkään mielettömästi.
Eleonora sanoi…
Ihanasti kaikki natsaa toisiinsa! Tykkään:)
Niina sanoi…
Uuuuuuu... dramaattista ja pelottavaaa... Tään on just niin hieno!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)