Siirry pääsisältöön

Merellinen tunnelma...


Tein "tagin" muotoisen kortin ilman sitä reikää. Embossasin pohjaan kirkkaalla jauheella simpukoita ja sen jälkeen suihkuttelin turkoosia kimallemistiä ja hieroin vihreällä ja ruskealla musteella. Tytön tukassa on kimalleliimaakin :) Eli hohtoa riittää ;) *** I made "tag shaped" card without that hole. I embossed with clear powder and then I sprayed turquoise glittermist and applied some green and brown ink. There is glitter on girl's hair :) So it shimmers ;)Kommentit

Pitsihame sanoi…
Ihanat värit ja väritykset vähintäänkin loistavat!
Ihanan kimmeltäväinen :))
jasu sanoi…
Onpas kaunis kortti ja niin merellinen tunnelma.
Mirja sanoi…
Aivan ihana...Ihanaa kimallusta...:) shimmer shimmer..;)
maiju sanoi…
Aivan ihana. Värisävyt tagissa on ihanat.
Upea simpukkatausta ja ihanaa kimallusta.
Katukettu sanoi…
Upea!!!! Ihanaa kimallusta ja säihkettä!!! =)
Milla sanoi…
Voi kun kaunis! Tosiaan ihanaa säihkettä tässä ja tuo simpukkatausta on todella kaunis! Ja tuo metallilanka (?) tuossa ruusun takana, taitaapi mennä korvan taakse tuo idea... ;D
bissecat sanoi…
Upea on tämäkin!!oli pakko laittaa kommentti kun seuraavaankin laitoin..
Tää on niin merenneitomainen vau.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)