Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin synttärihulinat


Tässä on yksi kortti minkä tein Koukussa kortteihin synttärihulinoihin... Siellä muuten on vielä vaikka mitä ihania sponssien tarjoamia etuja jäljellä ;) vink vink *** This is one of my doings for the Koukussa kortteihin birthday celebrations... There is some sponsored "goodies" left for you ;) wink wink

Tämä leima on täältä *** This stamp is from hereKommentit

Lilli sanoi…
Tällä hetkellä valinnat ei oo sen kummallisempia kuin mitä omasta hyllystä löytyy :)
Sieltä löytyy paljon kirjoja joita en ole vielä lukenut, niin omia kuin miehenkin kirjoja jotka nyt yhteen muuttamisen myötä ovat päätyneet samaan hyllyyn. Siellä ne kirjat nyt on kirjastomaisesti aakkosjärjestyksessä ja sieltä niitä aloin lukemaan A:sta aloittaen.

Tarkoitus olisi yrittää lukea ensin omat kirjat pois tieltä ja sitten voi siirtyä siihen piiiiiitkään listaan jonka olen kirjoittanut kirjoista joita pitäisi lukea. Ongelmaksi tulee vain se, että olen aikamoinen kirjahamsteri joten urakalle ei ihan heti näy loppua kun aina tulee hankittua uusia mielenkiintoisia kirjoja omiin kokoelmiin. Ja kirjastossahan niitä kirjoja vasta olisikin!!

Ja kaiken lisäksi olen tavattoman hidas lukija ja luen monta kirjaa/lehteä samanaikaisesti. Nytkin on kesken pääsykoekirja, pirkka-lehti, koirakirja, historia-lehti ja nyt aloittamani kummituskirja. Menee aivan liian tylsäksi jos lukee vain yhtä kerralla :D Minulla kun on tapana tylsistyä, varsinkin jos on tylsä kohta kirjassa jolloin saattaa mennä vuosia kunnes otan kirjan taas käteen. Näin estän tylsistymisen kun voin siirtyä sitten toisenlaiseen lukemiseen aina välillä.

-Lilli-
Milla sanoi…
Miten mulla on mennyt näin monta korttia ohi..? Täällähän on vaikka kuinka monta, joita en ole nähnyt! :o
Tämä on ihana, romanttinen kortti, jossa on värien ansiosta kuitenkin särmää!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)