tiistai 5. huhtikuuta 2011

Koukussa kortteihin synttärihulinat


Tässä on yksi kortti minkä tein Koukussa kortteihin synttärihulinoihin... Siellä muuten on vielä vaikka mitä ihania sponssien tarjoamia etuja jäljellä ;) vink vink *** This is one of my doings for the Koukussa kortteihin birthday celebrations... There is some sponsored "goodies" left for you ;) wink wink

Tämä leima on täältä *** This stamp is from here3 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Tällä hetkellä valinnat ei oo sen kummallisempia kuin mitä omasta hyllystä löytyy :)
Sieltä löytyy paljon kirjoja joita en ole vielä lukenut, niin omia kuin miehenkin kirjoja jotka nyt yhteen muuttamisen myötä ovat päätyneet samaan hyllyyn. Siellä ne kirjat nyt on kirjastomaisesti aakkosjärjestyksessä ja sieltä niitä aloin lukemaan A:sta aloittaen.

Tarkoitus olisi yrittää lukea ensin omat kirjat pois tieltä ja sitten voi siirtyä siihen piiiiiitkään listaan jonka olen kirjoittanut kirjoista joita pitäisi lukea. Ongelmaksi tulee vain se, että olen aikamoinen kirjahamsteri joten urakalle ei ihan heti näy loppua kun aina tulee hankittua uusia mielenkiintoisia kirjoja omiin kokoelmiin. Ja kirjastossahan niitä kirjoja vasta olisikin!!

Ja kaiken lisäksi olen tavattoman hidas lukija ja luen monta kirjaa/lehteä samanaikaisesti. Nytkin on kesken pääsykoekirja, pirkka-lehti, koirakirja, historia-lehti ja nyt aloittamani kummituskirja. Menee aivan liian tylsäksi jos lukee vain yhtä kerralla :D Minulla kun on tapana tylsistyä, varsinkin jos on tylsä kohta kirjassa jolloin saattaa mennä vuosia kunnes otan kirjan taas käteen. Näin estän tylsistymisen kun voin siirtyä sitten toisenlaiseen lukemiseen aina välillä.

-Lilli-

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan romanttinen.

Milla kirjoitti...

Miten mulla on mennyt näin monta korttia ohi..? Täällähän on vaikka kuinka monta, joita en ole nähnyt! :o
Tämä on ihana, romanttinen kortti, jossa on värien ansiosta kuitenkin särmää!