Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #53 - Höyheniä


Magnoliahaasteen höyhenet päätin laittaa korttiin tämän kortin inspiroimana mekkoon. *** Magnoliahaaste's feathers I desided to put on her dress, this card was my inspiration.

Minulla on pieni arvoitus teille: Mitkä kaksi Magnolian tyttöstä tähän on yhdistetty? Ja kuinka? *** I have a little riddle for you: Which two Magnolia's are combined on this card? And how?

SannaS ja Katukettu olivat ihan oikeassa :) Tytsy on tosiaankin noista kahdesta kasattu :D

Kommentit

Kirsi sanoi…
Ihan mielettömän hyvin ideoitu tuo höyhenien käyttö. =) Suloinen kokonaisuus!
meiju151 sanoi…
Aivan ihanan suloinen kortti.
maiju sanoi…
Ihana idea höyhenien käytölle. Upea oivallus ja lopputulos tosi nätti.
Maria K sanoi…
Suloinen kokonaisuus, hame näyttää erittäin hyvältä!Kiva oivallus...Ja veikkaan että alaosa Tildasta on joulu setistä...päätä en tiedä...=)!
Sande sanoi…
Onpa hienosti oivallettu tuo höyhenten käyttö.
Sanna Saksija sanoi…
Aivan ihana idea tuo tutu! Linkki inspiraatiokuvaan ei näytä toimivan. Noita Magnolioita en kauhean hyvin tunne, mutta olisivatko nuo muumion jalat?
Mervi sanoi…
Aivan valloittava idea, kaunis kortti, vaikka en näistä mitään ymmärräkään;-))m
Aivan mielettömän hauska! Loistava idea ja toteutus. Ihana kortti.
pipertäjä sanoi…
JESH, mikä idea! Loistava! Pää on eri tildaa kuin kroppa, en vaan yhdistä mitkä tildat kyseessä. :)
Marjo sanoi…
Siis IHANA! Kukahan se osaa tehdä... =)
Vartalo on joulu Tildasta ja pää jostaki toisesta, jota mulla ei oo... =D
SannaS sanoi…
tää on niiiiiiiiin ihana!!! huiman suloinen kortti!! supermagee mekko!! =)
..mut mut, noi tildat...hmmmm, alaosa on se jouluinen ISO hali tilda, mut toi pää, ei mitään hajua...haa, hokasinpas, se on se tilda joka roikottaa pientä pakettia selän takana..oisko??
Satu K sanoi…
Todella ihanan näköinen kortti!
Pikku Silppu sanoi…
Ihana mekko! Tuommoisen kun itsellekin saisi pääsiäiseksi :)
pikku-peikko sanoi…
ihana idea käyttää höyhenet mekossa:)
Eleonora sanoi…
Wautsi wau mikä idea käyttää höyheniä hameena! Ihana kortti! Mä kun en oikein noista väritettävistä leimakuvista/Tildoista....;)joten ei hajuakaan vastauksesta arvoitukseen;)
Kirsti sanoi…
Tosi, tosi ihana kortti ja tuo höyhen idea, ihana:)
Paulette sanoi…
Voi vitsi, kun sä keksit aina ihania ideoita... Mielettömän kaunis kortti! Kysymykseesi en osaa vastata, kun mulla on niin vähän magnolioita muutenkin.
Majan Molla sanoi…
hieno idea ja tosi kaunis kortti
Kaija sanoi…
Hameen idea tekee iloiseksi,kaunista katseltavaa!
Lumituulia sanoi…
Kaunis kortti, jossa hienot yhteensopivat materiaalit! Kiva idea tuo hame.
VAKAnomi sanoi…
Hyvä juttu olis susta taika lehdessä..:) Ja ihania kortteja...:D
Katukettu sanoi…
Tuo höyhenten käyttö tuossa Tildan mekossa on aivan järjettömän mahtava idea!!!! Ja koko kortti on todella upea!
Tuohon arvoitukseen... oisko alaosa Tilda wants a hug ja pää oisko Tilda with small gift?!?
Minna sanoi…
Tajuttoman hyvä idea ja kortti on tosi kaunis!!
Kirsi sanoi…
Suloinen pikkuprinssessa :)
Niina sanoi…
Niin suloinen kortti; tuo höyhenhame on hieno.
Unknown sanoi…
Aivan mahtava idea! Erittäin suloinen kortti kokonaisuudessaankin.
Anonyymi sanoi…
UPEA mekko!
Kirsi sanoi…
Oletkos sinä vielä täällä ollenkaan vai ihan siellä KK.ssa?

Kun kerkiät kiiruiltasi niin tuleppas tutustumaan uuteen haasteblogiimme

http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.com/
TaijuS sanoi…
Tavattoman kaunis kortti!!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta sinullakin näyttää olevan luova tauko menossa. Itsellä ei ole aikoihin onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä parisensataa kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä