Siirry pääsisältöön

Stitchy Bear Digital Stamp #2


Tässä vähän meinas mopo karata käsistä.... taas ;) Pohja on tehty kahdella musteella: wild honeylla ja crushed olivella sotkien ja kultaisella perfect pearlsilla. Noita laitoin alustalle miten sattuu veden kanssa, siinä paperia pyöritellen ja välillä kuivaillen sain tuon alimmaisen kerroksen tehtyä. Sitten leimailin ympäriinsä useammalla leimasimella ja yhden kuvan kirkkaalla embossasinkin... Ja ihan lopuksi mustetin sieltä täältä. Kuva käsitelty noilla samoilla kahdella musteella pienellä kimalleliimapläjäyksellä maustettuna ;) *** I little bit carried away... again ;) I put some inks: wild honey and crushed olive, and golden perfect pearls and water on the craft sheet all around for the base. I repeated that three times and between layers I dried it very carefully. Then I stamped on dried base with some stamps and one even embossed with clear powder. Finally I applied some ink on it. I inked the image and added some glitte glue ;)hulinaa täällä ;)


Kommentit

Maaret sanoi…
Korttisi on aivan loistava, eikä mopo ole ollenkaan lähtenyt käsistä, päinvastoin, UPEATA työtä:)
Minni sanoi…
Olen samaa mieltä Maaritin kanssa, ei ole mopo karannut. Upea kortti!!!
Katukettu sanoi…
Aivan MAHTAVA kortti!!! Upea tuo tausta! Ja tuo kimallus on miun mieleen ;)
Pitsihame sanoi…
Upea ja yhtenäinen kokonaisuus!!!
Milla sanoi…
Anna ihmeessä mopon karata, jos kerran jälki on noin kaunista! Tuo tausta on u-p-e-a!! Me likes todella paljon!
meiju151 sanoi…
Upeaa loistetta keijun siivissä! Todella kaunis kortti!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)