Siirry pääsisältöön

Joulureki lahjoja tuo...


Tein reen ja lahjat siihen, koska ihme ja kumma, kaupasta ei vielä löytynyt joulunameja ;) Sukset ja reen tein niin, että laitoin kolme kerrosta melko huokoista kartonkia ja joka väliin laitoin tahmeeta liimaa... Sitten taivutin tukien kanssa oikeaan asentoon ja annoin kuivua kuivaksi... Niin ne jäivät pysyvästi taivutetuiksi :) Possut, joita reessä on viisi, on tehty kutistemuovista ja värjätty kultaisella alkoholimusteella. *** I did a sleigh and presents, because, I wonder why ;) I didn't find christmas candies. Skies and sleigh I did like this: I put three layers cardstock and tacky glue... Then I bend them with stands and let them dry carefully... They stayed like I wanted :) Pigs, there are five of them, are made of shrinking plastic and coloured with golden alcohol ink.

Kommentit

Kirsi sanoi…
Oi että miten kaunis!
-pia- sanoi…
Tämähän on upea idea! Ja niin ihanasti toteutettu.
Milla sanoi…
UPEA!!! Aivan mielettömän hieno! Mahtava idea ja hieno toteutus! Vau!
Maaret sanoi…
Super, super tuotos. Mä taidankin olla sokea, en näe kutistemuovipossuja laisinkaan, taitavatkin olla lahjapaketeissa piilossa....
Katukettu sanoi…
EIIII!!!!!SUSAAA!!!!! Tää ei oo todellista!! Miten upea joulureki!!! Mistä näitä ideoita siulle oikein tulee????? :D Mut miun on pakko sanoa samaa kuin Maaret, mie en näe possuja, liekkö oon sokea?!?
-pia- sanoi…
pst... possu näkyy tosi pienenä. Kuvaa klikkaamalla minäkin vasta huomasin. =D
Maaret sanoi…
Hihii, possut löytyivät, kiitos Piia :)
Upea reki! Aivan mieletön projekti!!!!
SusanLotus sanoi…
WOW! This is extraordinary!
Excellent job!
AN sanoi…
Woi mahoton että onkin upea teos--olet toosi taitava--
Hilkka sanoi…
Tää onkin tosi IHG:))) Minäkin jouduin noita possuja etsimään---mutta löytyihän ne:))
Katukettu sanoi…
No löysinhän miekin jo ne possut :D Vaikkakin vaan 4 mut kuitenkin :DD
Tellihani sanoi…
Oletan, että viides possu on ujo ja reen takana piilossa :D Aivan mielettömän hieno reki.
Marjut sanoi…
Oi miten upean upean reen olet tehnyt.
Lilli sanoi…
Aivan ihana!! Oikein tässä alkaa Joulua jo kaipaamaankin :)

-Lilli-

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)