Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin haaste #36 - 7


Tämä kisu on mielestäni tosi neitimäinen meikkeineen kaikkineen, joten käsveska/kenkäpaperi oli kerrankin paikallaan ;) Värittelin kisun distresseillä. *** This cat is sooooo girly that the purse/shoe paper was the only one for it ;) I coloured it with distress inks.


Kommentit

Todella söpö! Ihanan tyttömäinen.
Hilkka sanoi…
Voi että onkin söpöläinen, varmaankin juhliin menossa:) Hienot paprutkin olet tähän valinnut:))
Sara H sanoi…
Hih! Aivan mainio kuva!!! Tosi söpö kisu =)
Laura sanoi…
Ihan superihana, ja upea väritys!
Lilli sanoi…
On kyllä aikamoinen kissi :) Mahtavan näköinen kortti!

Minulla on sinulle tunnustus blogissani :)

-Lilli-
TaijuS sanoi…
Ihanan tyttömäinen! Paperi tosiaan sopii paremmin kuin hyvin leimakuvan kanssa!
Paulette sanoi…
Ihana kisulikortti! Hassu ristiriita tulee minulle aina tuosta leimakuvasta, kun olen ajatellut, että meidän Romeon on tuon näköinen (mut laiheliini) ja sitten kun sillä on meikit ja muut....Toisaalta Romeo tuli meille tyttökisuna alunperin:D
Merkkari sanoi…
Onpas suloinen leimakuva ja tosi tyttömäisen kortin olet onnistunut rakentamaan :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)