Siirry pääsisältöön

Koukussa Kortteihin haaste DT-kortti


Käytin kortissa uutta ihastustani, Humprey's Cornerin leimasinta, tusseilla väritettynä. Pikkusen piti kikkailla kukkien keskustaan nuo kukkaset: leikkasin fiskarsin lävistimellä ympyrät kutistemuovista ja kutistin ne uunissa. Sitten laitoin niiden taustaan glossyllä kiinni tästä kortin paperista pienet kukkaset. *** I used my new  crush, Humprey's Corner's best friends stamp, promarkers was my colouring tools. I made these flower's "center pieces": I punched circles from shrinking plastic and I shrank them in the owen, after that I put flowers on back of them with glossy. Flowers are from this card's patterned paper.

Kommentit

Hilkka sanoi…
WAU!! Tässä on jotain tosi herkkää:) Ihanat nuo kukkaset, paljon olet vaivaa mähnyt:))
Voi miten suloinen! Ihanat värit ja upeat kukat.
Carola sanoi…
Kaunis kortti, ihanan söpö leimasin :)
Lilli sanoi…
Kiitoksia kovasti! :)

-Lilli-

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: