Siirry pääsisältöön

Koukussa Kortteihin haaste palaa kesälomalta uusin kujein ;)


Koukussa kortteihin haaste palaa kesälomalta uusin kujein ;) Haasteessa jatketaan osin uusin voimin ja vauhti kiihtyy... Haaste tulee ilmestymään viikottain, sunnuntaisin, ja DT:ssä on tapahtunut muutoksia... Tule ihmeessä tutustumaan uusiin kuvioihin Koukussa kortteihin sivustolla :) *** This is Koukussa kortteihin card for Koukussa kortteihin haaste. Please come and visit on Koukussa kortteihin site :)

Tämän viikon aiheena on Kiitos. *** This weeks theme is Thank You.

Korttia kootessani otin pöydälle kolme kuviopaperia ja päätin, että kaikkia tulen käyttämään, ja arvatkaa kuinka innoissani olin, kun sain ne kaikki tähän tungettua ;) Kuvan väritin uusilla ihastuksillani, graphitinteillä ja lyijykynällä.  *** When I was making this card, I decided to use three patterned paper, and you can possibly guess how exited I was after I'd done it ;) I coloured the girl with graphitints and pencil.


Kommentit

Hilkka sanoi…
Kyllä tulikin kaunis kortti, hienosti olet paperit valinnut. Ja aivan ihana tuo Tildan väritys, kivan erilainen:))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)