Siirry pääsisältöön

Magnoliahaasteeseen artsympää


Tämä on tehty keväällä ilmestyneeseen Magnoliahaasteeseen. Kirjapinojen kuvat on maskattu kasaksi ja väritetty lyijykynällä sekä tusseilla kartonkilehtiön taustakartongille. Taustaan, kukkiin ja lehtiin on ruiskittu, suihkittu ja hinkattu musteita niin vesi kuin liuotin liukoisia sekä tietysti kimalleliimaa ;) *** I made this for Magnolia Challenge last spring. I masked piles of books to be bigger piles and them are coloured with pencil and promarkers. I sprayed, squirted and wiped all kind of inks on base, flowers and leaves, and there is glitter glue too ;)

Kommentit

Mervi sanoi…
WAU, tästä minä tykkään isosti;-))m
AN sanoi…
Tämä on jotenkin hyvin kaunis-minäkin tykkään kovasti<3
Vau! Mielettömän upea! Ihanat värit. Kaunis kukkakoriste.
Paulette sanoi…
Miten sä osaatkin suihkia noin hienosti kaikkia musteita ja kimalteita!
Maaret sanoi…
Tyylillä ja hyvällä maulla toteutettu kortti :)
Elisa sanoi…
Onpas upea kortti! Ihan mieletön!

Huomaan aktiivisena seuraajanasi, että sinä innostut kaikista haasteista, ja teet upeaa työtä. Minäkin heitin kaikille kortteilijoille blogiini haasteen, tarraa kiinni jos innostut! :)

T. Elisa (http://elisantuunauksia.vuodatus.net)
TaijuS sanoi…
Minäkin tykkään! Erikoisen kaunios kortti!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)