Siirry pääsisältöön

Moi taas :)Tässä on mummolleni syntymäpäivälahjaksi tekemäni muistojen laatikko. Myöhemmin lisään muutaman muunkin kuvan tuosta laatikosta tänne. *** This box of memories I made to my granny to her birthday. Later I add some more pics from it.

Nyt on muutama korttikin tullut tehtyä ja niitä alan pukkaamaan taas tänne blogiini piakkoin :) *** Now I have made one or two cards and I'm about to start blogging again... soon :)

Olen pahoillani, mutta tällä erää en voi käydä vastavierailulla blogeissanne :( ! *** I'm sorry but I can't visit in your blogs :( !

Kommentit

Milla sanoi…
Hienoa, kun taas postailet - tervetuloa takaisin! :)

Ihana laatikko, todella kaunis ja 90-vuotiaalle sopivan arvokas mutta ei kuitenkaan tylsä. Todella upea! :)
SannaS sanoi…
mooooiiiiii!!!!! ;D
aikasta upee loota!!! =)
Tervetuloa takaisin!

Aivan mielettömän upea laatikko ja ihana idea.
Katukettu sanoi…
Aivan upea laatikko!! Ja ihana idea!
Sinnuu on ollu jo ikävä!!! :D Kiva, että oot taas palannut!!!! Vaikka ei tässä itekään mikään ahkera blogin päivittäjä ja muitten blogeissa vierailija oo tullu oltuu... ;)
Hilkka sanoi…
Ihanaa kun olet palannut:)) Upea rasia kerrassaan:))
Lilli sanoi…
Pitkästä aikaa mukava nähdä :) Ja upean laatikon kera vielä! Innolla odottelen niitä kortteja!

-Lilli-

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)