Siirry pääsisältöön

Metallihohdetta ystävälle


Tämän kortin tein ystävälleni hänen synttäreiksi. Kuvan väritin derwentin metalliceilla mustalle kartongille. Alempi kuva on siksi, etten osannut päättää kumpi kuva olisi parempi tähän ;) Kummankin kuvan saa klikkaamalla isommaksi. *** This is for my dear old friend for her birthday. I coloured this with Derwent's Metallics on black cardstock. There are two pic because couldn't deside which one is right right here ;) You can click both of them open.


Kommentit

Sara H sanoi…
Wau! Tosi hieno väritys! Upea kortti!
Mervi sanoi…
Tosi upea ja juhlava kortti.
Hauska tuo ed. aaltopahvikortti myös;-))m
Salma sanoi…
Tosi kaunista jälkeä tulee mustalle kartongille. Tyylikäs kortti!
Mari sanoi…
Tyylikäs kortti!
Erja sanoi…
Valloittavan upea luomus!
Katukettu sanoi…
Mahtava kortti! Todella kaunis! Tuossa alemmassa tuo metallinhohde pääsee oikeuksiinsa paremmin! =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)