Siirry pääsisältöön

Koukussa kortteihin haaste #37 - Parane pian


Kortissani käytin semmoista jumbokokoista leimaa, jonka leimasin kutistemuoville ja kutistettuna laitoin kiinni kuviopaperille. *** I used jumbo stamp and I stamped it on shrinking plastic and after shrinking I put it on patterned paper.


Kommentit

Rva Kepponen sanoi…
kaunis kortti! Ja keksiliäästi käytit tuota kutistemuovia. Olipa minulla nyt riitävän suuri lohikäärmeleima, niin pääsisi muovinpaistoon.
Hilkka sanoi…
Ensin säikähdin kun juuri tilasin tuon leimasimen...et hei mites tää onkin näin pieni...no lukeehan se sitten tuolla kun tavaa:))Tutun näköisistä papruista tulee kaunis kortti:))
Saas nähdä mitä mä saan aikaan noista jumboista kun ei ole kutistemuovia---ainakaan vielä:)) No jokin idea on:))
Kirsi sanoi…
Mielettömän kaunis ja herkkä kortti!
Upea kortti! Ihanat paperit ja kiva idea kutistaa jumboleimakuva.
Milla sanoi…
Kaunis ja jotenkin rauhallinen kortti, ihanat väritkin, mä tykkään! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)