Siirry pääsisältöön

Soihdunkantaja :)

Olinko vähän innoissani, kun SannaS kysyi minua jatkamaan soihdunkantoa Amber Inkille, no olin!!! ja olen!!! Oon niin otettu ja minulla on kunnia olla Amber Inkin lokakuun pronssisen soihdun kantaja. Kiitos SannaS and Amber Ink tästä ihanasta mahdollisuudesta tutustua uusiin ihaniin materiaaleihin ;) Tää on mun eka kerta, kun käytän digipapereita ja.... oioioi... hurahin jo niihin :D 
*** 
Was I little bit excited when SannaS asked me to carry the bronze torch for Amber Ink, yes I was!!! and I am!!! I'm honoured to be the bronze torchbearer for Amber Ink entire October. Thank you SannaS and Amber Ink for this opportinity to get know these new fab mediums ;) This is my first time I'm using digipapers and.... oooooooh.... I'm into them already :D

May I introduce these four talented co-torchbearers
pink Sarah Gough Thinking Stamps
blue Kristin Robbins Happy everything
purple Esther Porter For the joy of creating
Orange Michelle Single Caffeine&Stamps


Kommentit

Sara H sanoi…
Paljon onnea!!! Odotellaan innolla tuotoksiasi =)))
Minna sanoi…
Onnittelut! Hauska nähdä mitä sinä saat aikaiseksi:) Jotain ihanaa tietenkin...
Pam sanoi…
YAY Susa! We are so honored to have you. Over the lakes and through the woods - I love this vision of the Amber Ink torch being carried through Finland! We can hardly wait!!
Satu K sanoi…
Blogissani olisi sinulle jotain :o)
Milla sanoi…
Lisää loistavia suomalaisia "soihtuilijoita" - hienoa! Onnea pestin johdosta! :)
Maaret sanoi…
Onnea Susa, jäämme odottelemaan tuotoksiasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)