Siirry pääsisältöön

Vauvalle, tehosteaineella


Sydämiä viiltelin vähän askarteluveitsellä(kuulostaa raa'alta, mutta oikeesti tein niin ;), sitten mustetin, leimailin tapestryillä ja pyyhin lumimönjällä. "Vaunuihin" leimailin tapestryillä, suihkin mistiä ja mustetin. Ensimmäiseen kerrokseen vaunujen alla mustetin kartonkia, johon sitten laitoin samaista lumimönjää kuin muihin kortin kohtiin. Alin onkin ihan vain kuviopaperilla lumimönjää ja mustetta. *** Hearts I slit with my craftin knife (sounds horrible, but I did ;), then I inked them, stamped with tapestrys and put some effect snow. "Garriages" I stamped with tapestrys, sprayed some mist on it and inked it. First layer after carriages I inked cardstock and put snow stuff on it... same as everywhere on this card. Last "layer" is only patterned paper, effect snow and inks.

Kommentit

Erika sanoi…
Aivan upea kortti!
SannaS sanoi…
oijoi...IHANA!!! =)
Sara H sanoi…
Aivan ihana vauvakortti!!!!
Riina sanoi…
Hieno idea ja mahtava toteutus :)
Minni sanoi…
Supersuloinen vauvakortti :) Ihana, ja noi kukkaset renkaina on ihan ihquja ;)
Lilli sanoi…
Lumimönjä vaikuttaa mielenkiintoiselta :) Onko sillä ihan jokin nimikin?

-Lilli-

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)