Siirry pääsisältöön

Joulukorttimaratooni #3 - Lyhty


Joulukorttimaratooni on kolmannessa haasteessaan :) Ja tällä kertaa aiheena on lyhty. Tässä on neljä tagia liitettynä toisiinsa. *** Joulukorttimaratooni has reached its third challenge :) This time theme is lantern. There is four tags attached to each other in this card.
cuttlebug
tim holtz tagi- ja kehysstanssi/tag and frame die 
dcwv kuviopaperi/patterned paper
haaraniitit/brads
ääriviivan väritystussit/peel off markers
distress ink broken china
glimmer glam chandelier
martha steward branch punch
upm color copy paper 270g
distress stickles broken china
leima: penny black guiding light stamp
stempelglede grunge stamp set
fiskars eyeletsetter
sirkkaniitti/eyelet
pergamiini paperia/"household vellum"
satiininauha/satin ribbon

Kommentit

Hilkka sanoi…
Upea keksintö ja tosi hieno teos led-tuikkuineen:))
Milla sanoi…
Onpa ihana! Todella kiva lyhtyidea (ekasta kuvasta kyllä mietin, että miten tämä liittyy lyhty-haasteeseen mutta joo, nyt raksuttaa... ;D Syytän "aikaista" aamua! ;D ).

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)