Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #71 - Kuitit käytössä


Olen käyttänyt kortissani kauppakuittia ;) Tausta ja kukka on tehty tuosta kuitista. Värjäsin kuitin oikealta(teksti puolelta) distress inkin faded jeansilla. Laitoin tippoja suoraan täyttöpullosta kuitille ja hieroin musteen kosteuspyyhkeellä kuitin pintaan kiinni niin, että kuitti kastui ja värjäsi kuvassa näkyvällä tavalla sen taustapuolen. Taustan kukkiin lisäsin glimmer glamiä ja tuohon irtokukkaan lisäsin vielä glossyä ja kimalleliimaa. *** I used receipt on this card ;) Background and flower are made of that receipt. I dyed receipt on its "right"side with distress ink's faded jeans and baby wipes. It stained its other side like you can see in the pic. I used back side of that receipt on this card. I put on background's flower glimmer glam and on detached flower I added some glossy and stickles.


kartonki/cardstock
kauppakuitti/receipt
distress ink faded jeans leimasintyyny/pad, täyttöpullo/reinker
kosteuspyyhkeet/baby wipes
tattered angels glimmer glam chandelier
musteenlevitin/ink applicator
glossy accent
stickles
askarteluveitsi/carft knife
tim holtz tagistanssi/tag die
satiininauha/satin ribbon


Kommentit

Sara H sanoi…
Aika erikoista =) Tosi nättiä jälkeä sait aikaiseksi... Wau!
Kaija sanoi…
Kaunista todellakin!
Rva Kepponen sanoi…
Onpahan pahuksen hieno kauppakuitti ;)
Minni sanoi…
Tuollaisia kuitteja katselisi kyllä kukkarossa :) kauniin värin olet kuittiin saanut ja kimaltaa ihanasti. Upea!!!
Milla sanoi…
WAU!! Että joku saa kauppakuitista näin kaunista.. WAU! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)