Siirry pääsisältöön

Onnea ja iloaKäytin kortissani Amber Inkin iPaperia, johon ihastuin ensi silmäyksellä. Tästä paperista inspiroituneena lisäsin korttiin kartongista pyöritettyjä kukkasia :) *** I used Amber Ink's iPaper which was my love at the first sight. I was inspired by this paper when I rolled couple of those flowers for this card :)

vellum
distress ink faded jeans
sakura souffle pen
stora enso 4cc
text: onnea ja iloa freely translated: congratulations and happiness

Kommentit

Vau! Mielettömän upea! Ihanat värit ja kukkaset.
Maaret sanoi…
Räväkät ja iloiset värivalinnat, lopputulos oikein ihana:)
Milla sanoi…
IHANA!!! Upeat värit ja nuo kukat on kyllä niin herkut!
Pikku Silppu sanoi…
Mahtavat värit! Kyllä tuommoinen kortti tuo piristystä näihin pimeneviin iltoihin :)
bissecat sanoi…
Upea ja mahtavat värit. Nuo kukat ihan syötävän ihanat.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)