Siirry pääsisältöön

Tää on sulle :D


Tein tämän kortin Amber inkin matskuilla. Kuvan väritin roomarkkereilla ja mustetukset on uudella distressin sävyllä ripe persimmon. Tekstin napsuttelin valkealle vellumille ja värjäsin keltasella promarkerilla *** I made this for Amber Ink and using its materials. I coloured that image with promarkers and here and there I used new colour of distress ink, ripe persimmon. Text I made using junior dymo and on vellum.

promarkers
cuttlebug
sizzix the ginchiest stanssit/dies
spellbinders ympyrästanssi/circle die
distress ink ripe persimmon
musteenlevitin/ink applicator
lasihelmet/glass pearl
stora enso 4cc

Kommentit

paula sanoi…
Raikas kortti. Kiva idea tuon tekstin teko tuollalailla.
Pam sanoi…
Oh I just love your colors AND your coloring!
TaijuS sanoi…
Ihanan raikas ja hyväntuulinen kortti!
Niina sanoi…
IHQ! Upeat värit ja hauska!
Lilli sanoi…
Jotenkin todella hellyyttävä tuo merenneito :)

-Lilli-
Milla sanoi…
Upea kortti, todella ihanat värit!
Katukettu sanoi…
Ihanan pirtee kortti!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)