Siirry pääsisältöön

Joulutähtiä

Joulutähdet on minun joulukukka, joskaan minulla ei ikinä ole yhtään sellaista ollut... Siis en oo kukkaihminen :) *** Poisettias are my fav christmas flowers, only I haven't had any of these before (or after ;)... cause I'm not a flower type of person :)

distress ink: fired brick, vintage photo, 
pumice stone, peeled paint
vesisäiliösivellin/h2o brush
musteenlevitin/ink applicator
juuttinaru/jute twine
kohotarrapalat/3D tape
stickles kimalleliima/glitter glue
glossy accent (liimana/glue)

Kommentit

Kaunis! Ihanasti väritetty leimakuva.
Riina sanoi…
Tää on niin kaunis. Minultakin löytyy tämä leimasin - ja yllätys yllätys - en ole tänä vuonna saanut yhtää korttia tällä tehtyä. Olisi kyllä pitänyt, koska joulutähti on myös minun suosikki joulukukkani :)
Mervi sanoi…
Aivan huima väritys, upea kortti.
Ei minun suosikkikukka, mutta muutaman kortin tein tuolla leimalla.
Hyvää Joulua;-))m
bissecat sanoi…
Mahtava väritys ja kiva sommittelu taiustapaperit ihania.
Hyvää joulua!
Katukettu sanoi…
Mie taas oon hyasintti-ihminen :D Mutta jos tuosta siun kortista kuitenkin puhutaan, niin se on kyllä AIVAN MAHTAVA! Upeat valinnat papruissa ja kauniisti väritetty leimakuva. Kortin kyllä kruunaa tuo lanka!!!! =)
Ritva sanoi…
Onpa ihastuttava ja mikä väritys!

Oikein tunnelmallista joulunaikaa,
satujen, tonttujen, enkelten taikaa...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)