Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #129 - Tuunaus


Minä tein pöydänpäälis lipastoni laatikoiden pinnan uusiksi :) Vähän oli kivaa ;) Korkit on magneetilla kiinni tuolla, jotta saan ne vaihdettua eri paikkoihin, kun siltä tuntuu... Eli siis aina, kun järjestelyttää :D *** I paved my drawer with my favorite papers :) It was fun ;) Corks are attached with magnets so you can move them when you like... aaaand I like :D


Kommentit

SannaS sanoi…
vähän MAGEEEEEEE!!!!!
superkivat noi pullokorkit!!!
Sarska sanoi…
Vautsi! Sikamakee!!!
Maisku sanoi…
Tää on kyllä niin hieno!!! :):):):):):)
Merja sanoi…
Mielettömän ihana! Itsekkin haluaisin yhtä kauniin!
Katjuska sanoi…
Tää haluaa kans tollasen!
Ihan todella upea, vaude!
Marika sanoi…
Loistavaa työtä,
hyvä keksintö tuo, mangeetti sydeemi sillä itsekkin tykkään vaihdella ja vatkata tavaroiden paikkoja...
Siina sanoi…
Wau! Todella hyvä idis ja toteutus :)
Hilkka sanoi…
WAU!!! Tosi upea tuunaus ja aivan mahtavan näköiset paperit:) Rasia on kivan näköinen muutenkin ja sit nuo ihgut korkit:))
Marjut sanoi…
Vautsi miten ihana.
Eleonora sanoi…
Wautsi wau! Tuota onkin kiva katsella! ja pullonkorkit on mahtavat!
Unicorn sanoi…
Aivan mahtava idea ja todella hieno toteutus!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http:// koukussakortteihin.ning.com/ ).   Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä.  Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet. Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :)  Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!     Hanne   Susanna    Sari   Virve   Maria   Palkinnon sponsoroi: