Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #107 - Magic card


Tällainen taika-kortti polkaisee käyntiin uuden kauden Magnoliahaasteessa. Kortissa kuva on leimattu kalvolle siksi suoraan edestä otettu kuva heijastaa kovin, joten kuva on sivusta otettuna tässä ;) Alla myös muutama kuva kortin "tekniikasta". *** This Magic Card starts new "season" of Magnoliahaaste. Card's image is stamped on film so I had to take pic from other angle than I used to take ;) Next I show you little bit of card's "technology".
Kommentit

MillaVaan sanoi…
Eimuutaku kalvoo metsästämään :D Mukava Haaste taas jälleen kerran :)
MillaVaan sanoi…
Höh Ja tietysti oli tarkoitus kehua sun ihanaa korttiasi :) IHANA on <3 <3
Maria K sanoi…
Sieni sopi hyvin tähän haasteeseen,tykkään kortistasi ;)!
Tiinu sanoi…
Ihastuttava kortti ja ihan syksyinen :)
Eldanka sanoi…
Tosi hieno syksyinen kortti :)
Jeenni sanoi…
Upeasti olet saanut vangittua syksyn tunnelman!!! Tykkään!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)