Siirry pääsisältöön

Angels - Enkeleitä


Ensimmäiseksi tulostin joululaulun valokuvapaperille ja suihkuttelin siihen päälle goosebumbsia ja mustetin toista paperia, jonka sitten töpöttelin valkealla maalilla. Sitten hioin pientä cd:tä tuollaiseksi mattaseksi. Leikkasin stanssilla lehtiä kahdenlaisesta kartongista, joista mattasen mustetin reunoilta niin kuin kuvan ja taustapaprunkin tein. (Kuvakulma on ihmeellinen siksi, kun kortissa on "vähän" blingbligiä ja näin ollen oli aika haastava saada siitä kuva ;)  *** At first I printed christmas song on photopaper and I sprayed some goosebumbs on it. I inked paper and I dabbed paint on it. Then I sanded little cd. I cut two kind of cardstocks with die and the matte one I inked as patterned paper and image.

Kommentit

Aivan mahtava kortti! Tuo idea cd suhteen on hyvä jos ei haluu sitä niin kiiltävänä korttiin ja tuo taustapaperi...tahtoo nähä miten sen teet ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: