Siirry pääsisältöön

Angels - Enkeleitä


Ensimmäiseksi tulostin joululaulun valokuvapaperille ja suihkuttelin siihen päälle goosebumbsia ja mustetin toista paperia, jonka sitten töpöttelin valkealla maalilla. Sitten hioin pientä cd:tä tuollaiseksi mattaseksi. Leikkasin stanssilla lehtiä kahdenlaisesta kartongista, joista mattasen mustetin reunoilta niin kuin kuvan ja taustapaprunkin tein. (Kuvakulma on ihmeellinen siksi, kun kortissa on "vähän" blingbligiä ja näin ollen oli aika haastava saada siitä kuva ;)  *** At first I printed christmas song on photopaper and I sprayed some goosebumbs on it. I inked paper and I dabbed paint on it. Then I sanded little cd. I cut two kind of cardstocks with die and the matte one I inked as patterned paper and image.

Kommentit

Aivan mahtava kortti! Tuo idea cd suhteen on hyvä jos ei haluu sitä niin kiiltävänä korttiin ja tuo taustapaperi...tahtoo nähä miten sen teet ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)