Siirry pääsisältöön

Hyvää pääsiäistä!!Koukussa kortteihin-sivustolla on synttärihulinat menneillään. Tuunaa muna-haasteessa kirjaimellisesti tuunataan muna :D Minun muna on keitetty muna, jonka päällystin liimalla ja puhelinluettelon suikaleilla. . Vähän turhan malttamaton olin ja kun liima oli vielä liian märkää kun leikkasin, siksi munan leikkauskohta on röpelöinen. Aukaistun munan tyhjensin kokonaan, jopa sen kalvon joka pitää kuoren kuosissaan. Laitoin suikaleen kartonkia munan reunaan toiseen palaseen, jotta muna pysyisi kiinni ja sitä voisi käyttää lahjarasiana. Maalasin lopuksi munan akryylimaalilla. Sitten vain koristelin sen. *** Koukussa kortteihin birthday is here ;) This egg is for Pimp my egg- challenge. I cooked the egg and I covered it with phonebook pages and glue. I maybe was over hasty when I cut the egg because glue wasn't dry and edge remained uneven. Opened egg I gouged empty even that membrane of egg. I put cardstock strip on the edge of  half egg that it closes well to be a gift case. Then I painted it with acrylic paint and decorated it.Kommentit

Henna sanoi…
Oi, miten kaunis! Tällaiseen en olekaan ennen törmännyt, pitäneekin laittaa idea korvan taakse :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)