Siirry pääsisältöön

Magnoliahaaste #134 - Tähtiä


Embossasin raitataustaa kirkkaalla jauheella valkealle kartongille ja mustetin alueen kokonaan Distress inkin Bundled sagella. Leimailin magnolian tähtiä ja lumihiutaleita Archival inkin Olivella. (tarinaa leimailun takaa: Leimailin mielestäni Stazonilla ja ajattelin, että johan leimautuu nätisti. Puhdistin leimaa käytön jälkeen ja ihmettelin, että jopas lähtee hyvin irti leimasta... Sitten kummastelin, että kuinka kauan tämä oikein kuivuu kartongille. Tässä vaiheessa olin jo ihan ihmeissäni. No joo, yhtäkkiä tajusin, että daa-a, eihän mulla oo ees vihreetä Stazonia :D :D :D Ja naurusta ei ollu tulla loppua :D) 
***
I embossed with clear powder stripe background on white cardstock and inked whole area with Distress ink's Bundled sage. I stamped Magnolia stars and snowflakes with Archival ink's Olive. (story behind stamping: I thinked that I'm stamping with Stazon and wondered why this print is so sharp. Then I was cleaning stamp and again I was wondering that how can I clean this so easily... I found myself wondering again that how long it takes this to dry. At this moment I was sooooooo astonished. Then I suddenly realized that I don't even have green Stazon :D :D :D And I almost could not stop laughing :D)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)