Siirry pääsisältöön

Penny Black Perjantai


Tänään on Penny Black Perjantai ;) Mun BFF:in SannaSin kanssa päätettiin eilen, että perjantai on PBP, koska kumpikaan ei oo käyttänyt pitkään aikaan näitä ihania väritettäviä hahmoja. Tässä mun kortti ja täällä SannaSin kortti. *** This is Penny Black Friday ;) My BBF SannaS and I desided that this Friday is PBP because we haven't used Penny's figure stamps for so long time.This is my card and SannaS' card is here.

Väritin kuvan ja kukkien keskustat musteilla. Puolikkaat helmet alkoholimusteella, värillä Butterskotch, joka näyttää tässä minusta ihan samalta kuin scattered straw Distress inkiltä. Paprut on kaikkien yllätykseksi MME:n ;) ja teksti Stempelkellerin. *** I coloured image and centers of flowers with inks. Half 
pearls with alcohol ink, colour Butterskotch which I think looks like distress ink's scattered straw. I like to suprise you and I chose MME's papers ;) and text is Stempelkeller's.

Stempelkeller Germany

Kommentit

SannaS sanoi…
tää on ihana!!! niin herkkis...noi on muuten just eikä melkeen noi helmet!! =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)