Siirry pääsisältöön

Penny Black Perjantai


Tänään on Penny Black Perjantai ;) Mun BFF:in SannaSin kanssa päätettiin eilen, että perjantai on PBP, koska kumpikaan ei oo käyttänyt pitkään aikaan näitä ihania väritettäviä hahmoja. Tässä mun kortti ja täällä SannaSin kortti. *** This is Penny Black Friday ;) My BBF SannaS and I desided that this Friday is PBP because we haven't used Penny's figure stamps for so long time.This is my card and SannaS' card is here.

Väritin kuvan ja kukkien keskustat musteilla. Puolikkaat helmet alkoholimusteella, värillä Butterskotch, joka näyttää tässä minusta ihan samalta kuin scattered straw Distress inkiltä. Paprut on kaikkien yllätykseksi MME:n ;) ja teksti Stempelkellerin. *** I coloured image and centers of flowers with inks. Half 
pearls with alcohol ink, colour Butterskotch which I think looks like distress ink's scattered straw. I like to suprise you and I chose MME's papers ;) and text is Stempelkeller's.

Stempelkeller Germany

Kommentit

SannaS sanoi…
tää on ihana!!! niin herkkis...noi on muuten just eikä melkeen noi helmet!! =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: