Siirry pääsisältöön

Tekniikka10:n satoa vol2

Nämä kaksi on tehty samalla tekniikalla, eri värein, Tekniikka10:n mukaan. Väreinä käytin DI dried marigold ja spiced marmelade sekä broken china ja rusty hinge.Tämän tyttösen tausta on DI moved lawn ja picked rasberry sekä kaks lähelle osuvaa stabilo pointin väriä, valkeaa geelikynää. Ihan just tuossa tytsyn alla on vedellä ohennettua valkeaa akryylimaalia. Merenneito on väritetty prismacoloreilla.
Kaikki leimaukset on pelkästään DI picked rasberryä ja leimasin on finnstamperin valikoimasta.
Ylempään väritin kuvan prismoilla ekokartongille ja alempaan leimasin nurjalle puolelle ekokartonkia ja leikkasin reunoja pitkin, päältä kohojauhetin ja puhaltelin kuumailmapuhaltimella sulaksi. Ompelukone surisi kummassakin kortissa, pikkasen ;) Ylempään kierritin kukkaset kuviopaprusta ja viisiterälehtiset on tehty kynsilakalla.


Hyvää viikonloppua :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: