Siirry pääsisältöön

Yo-kutsukimara ;)


Taustan tein niin, että laitoin mustetta pöydällä olevalle liukkaalle alustalle ja suihkin vettä päälle. Sitten länttäsin siihen päälle kartongin... Suihkin vettä vielä siihen kartongillekin (värien päälle). Kuivasin paperilla vähän päältä ja kuivattelin kuumailmapuhaltimella. Leimasin päälle lyyra-leimalla sinne tänne, valkealla leimamusteella. Kutsu leimaa painelin riviksi. Kutsu-leima oli kirkasleima niin näin helposti kohdistaa sen...


Tässä tein pohjan niin, että pyyhin alustalta kaikki ylimääräiset musteet paksulla kopiopaperilla ja kuivatin sen. Leimasin pohjalle jumbo stampendous ruusun. Lakki on leimattu 4CC:lle ja väritetty DI täytöillä ja vesisäiliösiveltimellä.
Leimasin lakin ekokartongille ja väritin sen prismoilla. Turkoosi väri on DIn.
Leimat on leimattu DI musteilla ja lakin nauha kans on väritetty niillä. Mustetukset reunassa viimeistelevät ilmeen ;)
Lyyrat on leimattu DI musteilla niin, että vaaleammat lyyrat on leimattu mustettamatta leimaa välillä. Reunat on mustetettu musteenlevittimellä. Kutsu-teksti on vellumilla, valkealla.
Tässä kortissa leimasin vesileimamusteella valkealle paksulle kopiopaperille (kohojauhetin kirkkaalla jauheella ja sulatin sen siihen) ja suihkin päälle kahta eri väristä DIY mistiä. Kuivattelin ja mustetin reunat samoilla väreillä kuin mistit on. Enää leimasin kutsu-sanan ja voila... valmis kortti ;)Kommentit

SannaS sanoi…
toka ja kolmas on mun lemppari, niin mageita!! =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: