tiistai 29. heinäkuuta 2014

Yo-kutsukimara ;)


Taustan tein niin, että laitoin mustetta pöydällä olevalle liukkaalle alustalle ja suihkin vettä päälle. Sitten länttäsin siihen päälle kartongin... Suihkin vettä vielä siihen kartongillekin (värien päälle). Kuivasin paperilla vähän päältä ja kuivattelin kuumailmapuhaltimella. Leimasin päälle lyyra-leimalla sinne tänne, valkealla leimamusteella. Kutsu leimaa painelin riviksi. Kutsu-leima oli kirkasleima niin näin helposti kohdistaa sen...


Tässä tein pohjan niin, että pyyhin alustalta kaikki ylimääräiset musteet paksulla kopiopaperilla ja kuivatin sen. Leimasin pohjalle jumbo stampendous ruusun. Lakki on leimattu 4CC:lle ja väritetty DI täytöillä ja vesisäiliösiveltimellä.
Leimasin lakin ekokartongille ja väritin sen prismoilla. Turkoosi väri on DIn.
Leimat on leimattu DI musteilla ja lakin nauha kans on väritetty niillä. Mustetukset reunassa viimeistelevät ilmeen ;)
Lyyrat on leimattu DI musteilla niin, että vaaleammat lyyrat on leimattu mustettamatta leimaa välillä. Reunat on mustetettu musteenlevittimellä. Kutsu-teksti on vellumilla, valkealla.
Tässä kortissa leimasin vesileimamusteella valkealle paksulle kopiopaperille (kohojauhetin kirkkaalla jauheella ja sulatin sen siihen) ja suihkin päälle kahta eri väristä DIY mistiä. Kuivattelin ja mustetin reunat samoilla väreillä kuin mistit on. Enää leimasin kutsu-sanan ja voila... valmis kortti ;)1 kommentti:

SannaS kirjoitti...

toka ja kolmas on mun lemppari, niin mageita!! =)