lauantai 11. lokakuuta 2014

Syksyistä väri-iloittelua


Tässä esimakua mitä tuleman pitää ;)

Aiheeksi valikoitui syksyn väriterapia ja silppulaatikon kätköistä.

Kaikissa kortteissa käytin korttipohjana paksua kartonkia, jonka leikkasin paperileikkurilla ja nuuttasin keskeltä kaksiosaiseksi korttipohjaksi nuuttauslautaa apuna käyttäen. Näihin kortteihin trimmasin myös paperisuikaleista sopivat palaset korttipohjille ja kiinnitin ne kaksipuoleisella teipillä.
 Päällimmäiseksi liimasin lintuhäkin ja perhosen. Lintuhäkin olen mustettanut musteenlevittimellä, vesileimamustetta päälle levittäen ja lopuksi kohojauheen päälle sulattaen, kuumailmapuhaltimella. Perhosen mustetin suoraan leimatyynyyn sitä painellen. Siihen päälle levitin liimaa ja kuivaa kimalletta.

Perhonen tässä kortissa on mustetettu suoraan leimatyynyyn painellen. Siipien reunat on mustetettu musteenlevittimellä ja aavistuksen tummemmalla musteella. Päällimmäinen kerros perhosessa on glimmer glamiä. Kroppa on pari puolikasta helmeä, liimalla kiinnitettynä. Koukura tekstipaperin alla on mustetettu niin ikään suoraan leimatyynystä ja pintansa kullan se sai rub-ons-metallicin kultaisesta sävystä.
Tässä kortissa päällimmäinen kerros sai ainoastaan leimatun tekstin pienellä kartongin palasella ja timanttirivistön.
Tämän kortin perhonen on mustetettu suoraan leimatyynystä ja siipiin lisäsin väriä vähän tummemmasta leimatyynystä musteenlevitintä käyttäen. Vartalo on saatu aikaan pienen pienistä timantteista. Tekstin leimasin pienelle kartongin palaselle ja teippasin korttiin kiinni.Nämä kortit tein, kun en osannut lopettaa ;)

Kiva, kun poikkesit :)

Ei kommentteja: