Siirry pääsisältöön

Syksyistä väri-iloittelua


Tässä esimakua mitä tuleman pitää ;)

Aiheeksi valikoitui syksyn väriterapia ja silppulaatikon kätköistä.

Kaikissa kortteissa käytin korttipohjana paksua kartonkia, jonka leikkasin paperileikkurilla ja nuuttasin keskeltä kaksiosaiseksi korttipohjaksi nuuttauslautaa apuna käyttäen. Näihin kortteihin trimmasin myös paperisuikaleista sopivat palaset korttipohjille ja kiinnitin ne kaksipuoleisella teipillä.
 Päällimmäiseksi liimasin lintuhäkin ja perhosen. Lintuhäkin olen mustettanut musteenlevittimellä, vesileimamustetta päälle levittäen ja lopuksi kohojauheen päälle sulattaen, kuumailmapuhaltimella. Perhosen mustetin suoraan leimatyynyyn sitä painellen. Siihen päälle levitin liimaa ja kuivaa kimalletta.

Perhonen tässä kortissa on mustetettu suoraan leimatyynyyn painellen. Siipien reunat on mustetettu musteenlevittimellä ja aavistuksen tummemmalla musteella. Päällimmäinen kerros perhosessa on glimmer glamiä. Kroppa on pari puolikasta helmeä, liimalla kiinnitettynä. Koukura tekstipaperin alla on mustetettu niin ikään suoraan leimatyynystä ja pintansa kullan se sai rub-ons-metallicin kultaisesta sävystä.
Tässä kortissa päällimmäinen kerros sai ainoastaan leimatun tekstin pienellä kartongin palasella ja timanttirivistön.
Tämän kortin perhonen on mustetettu suoraan leimatyynystä ja siipiin lisäsin väriä vähän tummemmasta leimatyynystä musteenlevitintä käyttäen. Vartalo on saatu aikaan pienen pienistä timantteista. Tekstin leimasin pienelle kartongin palaselle ja teippasin korttiin kiinni.Nämä kortit tein, kun en osannut lopettaa ;)

Kiva, kun poikkesit :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: