Siirry pääsisältöön

Kevättä rinnassa, Paperillaan

Keväinen moodboard Paperillan blogissa innosti minua käyttämään vihreää punaisena lankana tässä kortissa ;)

Taustaan mustetin maskin läpi Distress Inkin moved lawnilla, spiced marmeladella ja picked rasberryllä. Seuraavaksi suihkin vettä päälle, jotta värit vähän blendautuvat keskenään. Leimasin (DI moved lawn) Stempelkellerin leimalla tekstin paksun tulostuspaperin päälle ja sitten stanssasin sen irti ympyrän muotoisella stanssilla. Vihreät reunat tekstin takana leikkasin samaisesta kartongista, jota olin mustettanut moved lawnilla. Rusetti niin ikään on värjätty moved lawn sävyllä DI mustetta (mustetin pätkän valkeaa satiininauhaa rusetiksi). Lopuksi kiinnitin kaikki valkeaan korttipohjaan teipeillä (rusetin liimasin).

Kommentit

Hilkka sanoi…
OI, tää on kyllä niin kaunis:-))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: