Siirry pääsisältöön

P*skarteluhaaste #81 - Jotain itse piirrettyä


P*skiksessa piirrellään tällä kertaa ja tässä mun raapustelut :) Siis kortti on semmonen ikkunasyvennyskortti, jonka syvennyksessä nuo kieputetut jutskat on. *** Theme at this week's P*skarteluhaaste is doodling and this is my creation :) Card is window card.

Kommentit

Milla sanoi…
Oi kun ihana!! Oikeasti aivan mieletön! Nuo ruusut on siis niin let's go kun olla voi! Raapustelutkin on tyylikkäät! (käykö tästä ilmi, että TYKKÄÄN!? ;) )
Taru Jehkonen sanoi…
aivan upea värimaailma- loisto toteutus... upea kertakaikkiaan!
Pitsihame sanoi…
Kivasti toteutettu kokonaisuus:)
Mervi sanoi…
Valtavan hieno ja tyylikäs;-))m
Katjuska sanoi…
ihan mahtis-upee!
Niina sanoi…
WAU! Tosi kiva kortti.
Kiva idea laittaa kukat syvennykseen. Ne kimaltavat tosi kauniisti.
ninarsku sanoi…
ihanaihanaihana! Värit on mahtavat ja ideakin upea!
Santtu sanoi…
Yksinkertaisen kaunis! :)
Todella upea kortti, tykkään kaikesta siinä :)
Unknown sanoi…
Wautsi Susa - tosi kiva idea!!! Ihanan raikas ja pirtsakka kortti!
Tiina sanoi…
Upea kortti. Aivan mielettömän hienot nuo pyöritellyt ja kimalteiset kukkaset.
maiju sanoi…
Upea kortti. Ruusut ovat kauniita ja värimaalma myös kaunis.
Paula | Pammu sanoi…
Oi, mii laik!! Ihan mielettömän upea kortti!! Ihana idea!
meiju151 sanoi…
Waude! Yksinkertaisen/täydellisen kaunis kortti!
Puuhis sanoi…
Mahtavat värit ja upeat ruusut!
anna sanoi…
ihan mahtava kortti <3
Maarit sanoi…
Vallan hauskanen kortti.
Erja sanoi…
Hyvin piirretty! Kerta kaikkiaan nappisuoritus ja valloittavan ihana kevätkortti!
-maiju- sanoi…
Tää on ihan uskomattoman ihana. Tykkään ihan satasella. Mitenkä nuo kukat on tehty?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste , blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista) Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124: Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii ja kuva palkinnosta Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00) Kiitos kaikille osallistujille! Tervetuloa osallistumaan!!!!

Valmistuvalle - Paperillaan

Valmistuvalle Korteissa on kaikissa sama idea eli se menee näin ;) Korttipohjan koko on A6. Valitsin leimavärien mukaan korttipohjat (ja kun oikean väristä vihreää ei löytynyt, värittelin musteella reunat valkeaan korttipohjaan). Leimavärit löytyivät Stampin' Up-tyynyistä. Leimasin tekstiä muutamaan kertaan allekkain erilliselle kartonkipalaselle ja annoin kuivua rauhassa... Siinä odotellessa leimailin vellumille koukeroita ja tuon hopeisen ruusun kohojauhettamalla hopeisella jauheella. Seuraavaksi otin ompelukoneen pöydälle ja aloin surruuttelemaan vellumit, jotka olin repinyt viivaimen avulla oikean kokoisiksi, kiinni teksteihin. Sitten olikin jo aika kiinnittää ommeltu kappale korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä. Hopeinen sai erillisen Ylioppilaalle-tekstin teipatuksi päälleen ;) Alla olevat kortit saat isoiksi klikkaamalla kuvaa :)

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin eli kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi. Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;) Yhteenvetona sanoisin, että: Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon. Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan. Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä