Siirry pääsisältöön

Uusi aika koittaa :)

Moi taas :) Mä oon takasin ja meinaan muuttaa vähän tapaani bloggata. Nyt kerron miten: En enää kirjoita englanniksi ja koitanpa kertoa enemmän (mulla, joka tiivistää tiivistämistään... voi olla haasteellista)... kaikesta ;) Mutta katotaan kuinka käy.

Tervetuloa mun mukaan korttien maailmaan!


Näissä korteissa leimasin kuvat suoraan korttipohjalle, jonka leikkasin isosta 4CC kopsupaprusta, nuuttasin keskeltä saadakseni kaksiosaiset kortit. Leimasin kuvat mementon mustalla musteella ja värittelin tusseilla, copiceilla. Reunoille piirtelin Stabilo point 88:lla.


Hi, I'm back ;) but not for long... because I won't write in English anymore. I'll try to tell more about things I blog and stuff of my life. You can try to translate my texts with translator apps or something like that (there in translator widget on the right column in my blog) and if there's appear any problems feel free to contact me and I will try to help you :)


Kommentit

Hurja Hilma sanoi…
Tämä on niin ihana!!! Särtsy on blogin uus luukkikin. ;)
Hilkka sanoi…
Hyvä Susa:-)))
Ihanat kortit, tanssiva hiirulainen ihan yliveto :-D
Lilli sanoi…
Tervetuloa takaisin! Ihania korttejasi onkin ollut jo ikävä :)

-Lilli-
MillaVaan sanoi…
Jee!!!! tervetulloo takas :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Leimasinten säilytys

Minä säilytän leimasimia nykyään näin


eli
kaikki ezmountatut ja mouttaamattomat leimasimet menevät näihin koteloihin, jotka ovat VHS koteloita. Tietenkään en ole settejä hajottanut enkä taustaleimoja koittanut näihin tunkee ;) ihan niiden koon vuoksi.

Tältä näyttää sisältä, kun siellä on kasa leimoja. Seuraavaksi kuva, kun leimasimia menee koteloon enemmän kuin kanteen sopii kuvia ;)

Yhteenvetona sanoisin, että:
Leimasimia menee 10-20/kotelo, riippuu kovasti koosta ja siitä onko niitä mountattu. Punaisesta kumista tehdyt leimasimet ovat paksumpia pelkästään kuin harmaasta tehdyt, joten niitä mahtuu vähän vähemmän koteloon.
Kanteen menevään paperiin, joka ei monestikaan ole A4 kokoa, mahtuu melko monta kuvaa, mutta kannen sisäpuolelle on kätevä laittaa lisälehteä.... Tuon lisälehdenhän voisi laittaa myös kanteen sinne muovin alle, niin halutessaan.
Minä säilytän nämä kotelot CD-lokerikossa näin (näihin näkyviin päihin on tulossa jollakin tavalla vielä jokin lista siitä mitä sisällä on…

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)