Siirry pääsisältöön

Uusi aika koittaa :)

Moi taas :) Mä oon takasin ja meinaan muuttaa vähän tapaani bloggata. Nyt kerron miten: En enää kirjoita englanniksi ja koitanpa kertoa enemmän (mulla, joka tiivistää tiivistämistään... voi olla haasteellista)... kaikesta ;) Mutta katotaan kuinka käy.

Tervetuloa mun mukaan korttien maailmaan!


Näissä korteissa leimasin kuvat suoraan korttipohjalle, jonka leikkasin isosta 4CC kopsupaprusta, nuuttasin keskeltä saadakseni kaksiosaiset kortit. Leimasin kuvat mementon mustalla musteella ja värittelin tusseilla, copiceilla. Reunoille piirtelin Stabilo point 88:lla.


Hi, I'm back ;) but not for long... because I won't write in English anymore. I'll try to tell more about things I blog and stuff of my life. You can try to translate my texts with translator apps or something like that (there in translator widget on the right column in my blog) and if there's appear any problems feel free to contact me and I will try to help you :)


Kommentit

Hurja Hilma sanoi…
Tämä on niin ihana!!! Särtsy on blogin uus luukkikin. ;)
Hilkka sanoi…
Hyvä Susa:-)))
Ihanat kortit, tanssiva hiirulainen ihan yliveto :-D
Lilli sanoi…
Tervetuloa takaisin! Ihania korttejasi onkin ollut jo ikävä :)

-Lilli-
MillaVaan sanoi…
Jee!!!! tervetulloo takas :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeinen Magnoliahaaste #148 - DT:n valinta

Tällä viikolla alkaa vihon viimeinen Magnoliahaaste, blogihyppelyllä :)  (haaste kestää poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ja tarkemmat ohjeet löytyvät haasteen blogista)
Mun aiheena on tällä kertaa kirjanen, #124:
Yhtenä sponsorina tähän viimeiseen haasteeseen toimii

ja kuva palkinnosta
Palkinto arvotaan 30.6.2013 ja voittajat ilmoitetaan VAIN Magnoliahaasteen blogissa (haaste loppuu 29.6.2013 klo 20.00)
Kiitos kaikille osallistujille!
Tervetuloa osallistumaan!!!!

Toinen kottikärryllinen kukkia :)

Tämä on tehty just niin kuin edellinenkin :D paaaitsi reunoissa tuossa kuvassa on geelikynää ja alin papru on jotakin muuta lehtiöö kuin MME:n... Korttipohjan tein paksusta kartongista nuuttaamalla. Hyvää viikonloppua!!! :)

Koukussa kortteihin Ystävänpäivän Blogihyppely (Koukussa kortteihin foorumin jäsenille)

Osallistuaksesi kahden palkinnon arvontaan sinun täytyy kommentoida meidän ylläpitäjien,  ja yhden entisenkin ylläpitäjän, blogissa blogihyppelyn ystävänpäiväkorttia.  Jos et ole vielä jäsenemme niin liittyminen onnistuu kätevästi tästä linkistä ( http://koukussakortteihin.ning.com/ ).

Korteissa käyttämämme kuvat löytyvät ystävänpäiväaiheisesta kollaasiarkista,  jonka Koukussa Kortteihin -yhteisön VIP-jäsenet ovat saaneet käyttöönsä. 
Osallistumisaikaa on ystävänpäivän ajan ja voittaja arvotaan 15.2.  Kun hyppelet tästä blogeihin ja kommentoit oikeaan postaukseen niin mukana olet.
Tässä on minun työni kollaasiarkin kuvasta :) Iloista Ystävänpäivää toivottelevat ylläpidon tytöt!


Hanne
Susanna
Sari
Virve
Maria

Palkinnon sponsoroi: