lauantai 8. marraskuuta 2014

Paperillaan - vellumilla

Tästä kaikki alkaa eli nostin pöydälle tarvitsemani tavarat: vesileimamuste, leimasin, vellumia palanen, viivoitin ja chalksit (kimaltava versio)

Seuraavaksi:
Mustetan leimasimen, jonka kiinnitin akryylipalikalle leimaamista varten

sitten leimataan kuva vellumille ja samalla varotaan, ettei leimasin liu'u vellumilla

"Väritän" kuvan chalksilla. Otan chalksia pennsselillä, jotta saan väristä intensiivisemmän kuin sienellä/pehmopallolla värittäessä. Tuohon alle laitoin valkean ylijäämäkartongin kappaleen, jotta kuvio erottuu paremmin kuin tuolta siniseltä alustalta olisi erottunut

Sitten
Trimmaan reunoja viivoitinta pitkin vetäen, näin tulee siististi revitty reuna.

Tällaiseksi kortiksi tämä sitten tuli ;)


Tästä viimeisestä kuvasta näkyy, kun chalksia jää hiukan tuohon kuvionkin ulkopuolelle, jos alueita ei käsittele antistaattisella tyynyllä, embossaukseenkin käytettävää.

Vellumista innostuneena tein muutaman muunkin vellumkortin
 
 Tässä embossasin vellumille lumihiutaleita valkealla jauheella ja revin siitä pari suikaletta korttiin. Vellumsuirot on kiinnitetty nurjalle puolelle. Ympyrässä oleva lumihiutalekkin on embossattu ja  tuo ympyrä on kiinnitetty kartonkiin haaraniitillä. Suihkin pinkkiä DIY-mistiä vesivärikartongille, jotta sain aikaiseksi tuon taustan. Kuivattelin sitä kuumailmapuhaltimella.

Tässä embossasin kukkarivistön valkealla jauheella. Leikkasin pikkuisen yli reunojen. Kiinnitin vellumkukat noista valkeista kohdista sieltä täältä liimalla. Tuo stanssattu kuvio on käsitelty glimmer glamillä, joka ei kuitenkaan näy tässä kuvassa (livenä kimaltaa kivasti).

Tässä lumikinokset ovat vellumia ja ne on kiinnitetty sieltä täältä liimatipoilla tuon valkean ääriviivatarran alta ja kuusi pitää myös vellumeita paikallaan.


2 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Nää on tosi hienot, kivasti kerroit tuon kiinnitystavankin muutenhan näkyisi vellumista läpi :-)
Mukavaa viikonloppua :-D

AnniK kirjoitti...

Aivan ihania kaikki. Tuo Vellumi on mulle uusi tuttavuus.